Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 30 d’octubre del 2010

Setè dia

Avui ha ests un dia estrany. Amb estones de tot. És curiós però des de que s'ha mort la mare, pateixo pel pare. Tinc por que es mori. I tinc por que es mori ràpid, sense avís. Sense poder acompanyar-lo, cuidar-lo i acomiadar-me'n com he pogut fer amb la mare. I és que al pare també me l'estimo molt. I ara està en un moment dur, difícil...tot i que ho està portant molt bé. És un home actiu, vital, amb ganes d'aprendre que estima als amics i és estimat. I estima molt a la mare. I ho vull dir així, en present. Ha estat una gran lliçó veure com ha estat capaç d'acompanyar a la mare amb tot el seu amor en aquest tram final. Per ells la mort no existeix, és un a reveure.  I això ajuda a superar la pèrdua, perquè és una pèrdua temporal.
Avui ens hem trobat amb alguns oncles, hem dinat junts i hem fet sobretaula a Calders. I aquí és on t'he enyorat. T'he trobat a faltar. Avui farà una setmana que vas marxar. Només una setmana i sembla que faci una eternitat.
He plorat i tinc ganes de plorar. Tinc ganes de família però després et trobo a faltar. La teva absència es fa evident però també la teva presència. Perquè hi ets present. En les converses, amb les teves coses, el teu lloc a taula, quan el petit de casa diu: Pili? i l'avi diu: No hi és i ell demana: Barcelona? i l'avi: a Manresa. I així ha de ser, i així serà.....

1 comentari:

Tomeu ha dit...

Endavant, petons molt forts
Encarna i Bartomeu